Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
pondělí 15. 12. 2025
Polévka: Bramboračka s houbami
1. Smažený květák, vařené brambory, domácí tatarská omáčka
135 Kč
2. Kuřecí plátek s anglickou slaninou zapečený s hermelínem, krokety
145 Kč
3. Medailonky z vepřové panenky na zelených fazolkách se slaninou, opékané brambory
Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
úterý 16. 12. 2025
Polévka: Hovězí vývar s fritátovými nudlemi
1. Uzená vepřová kýta, bramborová kaše se smaženou cibulkou
135 Kč
2. Vepřový steak se švestkovou omáčkou, hranolky
145 Kč
3. Medailonky z vepřové panenky na zelených fazolkách se slaninou, opékané brambory
Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
středa 17. 12. 2025
Polévka: Frankfurtská
1. Boloňské špagety sypané sýrem
135 Kč
2. Kuřecí Cordon bleu, vařené brambory
145 Kč
3. Medailonky z vepřové panenky na zelených fazolkách se slaninou, opékané brambory
Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
čtvrtek 18. 12. 2025
Polévka: Pórková s vejcem
1. Rozlítaný španělský ptáček, dušená rýže
135 Kč
2. Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarská omáčka
145 Kč
3. Medailonky z vepřové panenky na zelených fazolkách se slaninou, opékané brambory
Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
pátek 19. 12. 2025
Polévka: Hovězí vývar s kapáním
1. Pečená plec po selsku, dušené zelí, houskový knedlík
135 Kč
2. Pikantní masová směs (kuřecí a vepřové) v bramboráku, sypané sýrem
145 Kč
3. Medailonky z vepřové panenky na zelených fazolkách se slaninou, opékané brambory
Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
Nově otevíráme a srdečně Vás zveme na VÁNOČNÍ ŠTĚPÁNSKÉ MENU 26.12. 2025 od 11-16 hod. Pouze pro předem rezervovaná místa ! ! ! Polévka: Poctivý kachní kaldoun s nudlemi a kořenovou zeleninou Hlavní chod: Konfitovaná kachní čtvrtka, bílé špekové zelí a červené zelí s jablky a skořicí, domácí karlovarský knedlík a bramborové lokše Dezert: 4 ks minizákusků ( věneček, kokoska, špička a větrník) CENA: 500,Kč za menu. Pouze pro předem rezervovaná místa ! Zamluvte si prosím rezervaci na: Tel.: 773 074 737, nebo info@harmonie-centrum.cz Těšíme se na Vás, kolektiv hotelu a restaurace Harmonie, Cukrovar 1230, Zastávka u Brna, 665 01
① Obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
② Korýši a výrobky z nich
③ Vejce a výrobky z nich
④ Ryby a výrobky z nich
⑤ Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
⑥ Sójové boby (sója) a výrobky z nich
⑦ Mléko a výrobky z něj
⑧ Skořápkové plody mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makademie a výrobky z nich
⑨ Celer a výrobky z něj
⑩ Hořčice a výrobky z ní
⑪ Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
⑫ Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kdy/ l, vyjádřeno SO2
⑬ Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
⑭ Měkkýši a výrobky z nich